יום שני, 25 בפברואר 2019

אוכל ביתי

שלום חברים,

אתם מהאנשים שאוכלים צהריים מחוץ למשרד במסעדות או מהאנשים שמביאים אוכל ביתי לעבודה?

אצלנו בבית אנחנו משתדלים לבשל לפחות ל4 ימים בשבוע, לפחות שתי מנות שונות לגיוון והרבה טעם שמתאים לנו, נכון הקניות בסופר של בשר, עוף וירקות עולים יקר יחסית אך התוצאה הסופית, הטעם והחיסכון בסופו של דבר עושים את ההבדל.

קשה לשלם כל יום בין 25₪ ל 65₪ ארוחה עסקית באחת המסעדות בעיר, בחודש זה כבר יכול לעבור את ה 1000₪ רק לאוכל בצהריים.

המלצה שלי תתחילו לבשל ותתחילו לחסוך כסף וכאבי בטן מיותרים.

בהצלחה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה